Cruise Control

 

 

 

Cruise Control – snelheid naar keuze

Met een constante snelheid rijden is ontspannend, bespaart brandstof en is dus beter voor het milieu. Haal uw voet van het gaspedaal - met de MagicSpeed cruise control.


 

 

Met snelheidsbegrenzing
De cruise control MagicSpeed MS 880 ontlast de chauffeur op lange stukken want hij houdt de gekozen snelheid automatisch constant. Een overschrijding van de snelheidslimiet wordt op die manier gemakkelijk en veilig vermeden. Maar wilt u inhalen dan kunt u het voertuig net als normaal gewoon versnellen.
NIEUW: als de snelheid de hele tijd verandert doordat er werkzaamheden zijn of bij file rijden, kunt u ook overschakelen naar de functie voor snelheidsbegrenzing – dan wordt de ingestelde snelheidslimiet ook bij maximaal gasgeven niet overschreden. MagicSpeed MS 880 is geschikt voor alle voertuigen met een elektrisch gaspedaal. Afhankelijk van het type voertuig kunt u uit drie verschillende bedieningselementen kiezen. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor voertuigen met vacuüm servo / elektronische servoTwee comfortabele modellen op wie u kunt vertrouwen: met de universele cruise control MagicSpeed MS 400 en MS 700 zijn lange ritten en snelheidslimieten geen probleem. Bij de MS 400 gaat de verbinding via het gaspedaal via een vacuümservoapparaat . De MS 700 is ontwikkeld voor voertuigen die geen onderdrukbron bezitten (bijv. benzine met turbo). Beide cruise controls stellen zich automatisch op de technische parameters van uw voertuig in (zelflerende technologie).