Koeling & Airconditioning

Airco Service

HEK BV is al 30 jaar de specialist op het gebied van airconditioning. HEK BV was een van de eerste bedrijven die een Stek erkenning had en beschikt sinds 2010 over het verplichte F-gassen certificaat.
Buiten het onderhoud en reparatie aan uw airconditioning kunen wij tevens aircosystemen onbouwen en uitbreiden.  HEK BV beschikt over 6 aircoservice stations, dus er is altijd wel een station vrij om uw airco te vullen.

R-1234yf Aircogas

Sinds kort hebben wij een nieuw aircoservice toestel voor het nieuwe aircogas R1234yf. Bij HEK BV kunt u vanaf nu uw nieuwe aircosysteem laten controleren. Maak hiervoor wel even een afspraak en vraag naar de tarieven. ​

R-1234yf
F-Gas gecertificeerd
Milieuverantwoord airco onderhoud met ons LOW EMISSION Vulstation

Milieu verantwoord

De "nieuwe maatstaf" op het gebied van R134a service!Het koudemiddelverlies van de WAECO ASC 2500 Low Emission bedraagt bijna 0 gram. Deze waarde bereikt het toestel door een doordachte integratie van alle emissierelevante servicetoestel componenten in de recyclingkringloop. Onderzoeken van het Dometic WAECO team hebben aangetoond dat met gebruik van gangbare aircoservicestations gemiddeld tussen 60 en 120 gram van het uit de airco afgezogen koelmiddel verloren gaat. Dat leidt met het oog op de prijsstijging op de markt onvermijdelijk tot een hogere belasting van bedrijven – en van het wereldklimaat. Kortom laat uw airco op een milieuverandwoorde manier servicen bij HEK BV.

30 jaar de airco-specialist van Twente
Complete aircoservice incl. vulling voor een extra lage prijs