Travel Power

Hoog continu vermogen (3,5 kW, 5,0 bzw. 7,5 kW) voor het tegelijkertijd gebruiken van veel elektrische apparaten

--

230 volt/50 Hz zuivere sinusspanning geschikt voor gevoelige elektronische apparaten

--

Milieuvriendelijk, energie-efficiënt gebruik van de voertuigmotor

--

Inzetbaar in veel voertuigen met verschillende motoren

--

Zeer betrouwbaar door de geïntegreerde beveiliging (wordt automatisch geactiveerd bij overbelasting, te laag of te hoog toerental, kortsluiting, oververhitting)

 

Generatoren voor professioneel gebruik –  230 volt AC wanneer maar nodig

Geen stroom voorhanden? Dometic zorgt met deze generatoren dat u altijd op elke gewenste plaats en tijd stroomvoorziening heeft. De energie daarvoor haalt hij uit uw voertuigmotor (travel power) of uit de brandstoftank (TEC- en T-serie).

 

Dometic TRAVEL POWER – de stroomfabriek in het motorblok

“Stroom, opschieten!” voor pompen, lichtmasten, zaagmachines en hydraulische systemen – met de Travel Power heb je altijd 230 volt bij de hand. Zonder afhankelijk te zijn van het vaste stroomnet en traditionele generatoren kunnen een groot aantal elektrische apparaten gelijktijdig werken tijdens het rijden of bij stilstand. En dat uitermate milieuvriendelijk: Travel Power werkt net zo stil en schoon als de voertuigmotor waaruit hij zijn energie gebruikt.

De compacte generator wordt met de bijbehorende inbouwset aan de voertuigmotor gemonteerd (of aan een andere aandrijving), de meegeleverde elektrobox laat zich naar eigen inzicht plaatsbesparend op een plaats in het voertuig onderbrengen. Aan zijn uitgang kan zelf bepaald worden hoeveel stopcontacten aangesloten worden – voor een zelf te bepalen aantal verbruikers tot de capaciteitsgrens van de generator (3,5 kW, 5,0 kW of 7,5 kW continu vermogen, afhankelijk van het Travel Power model).

Ongeacht de belasting of het toerental levert het systeem een zuivere sinusspanning van 230 volt/50 Hz – en is daardoor uitermate geschikt voor het gebruik van gevoelige apparaten. Ingebouwde beveiligingsmechanismen voorkomen schade aan het elektrisch systeem en de aangesloten apparaten.