Tachografen

HEK BV is al ruim 30 jaar de specialist op het gebied van tachografen. Zo zijn wij altijd tachograafdealer geweest beginnende bij Kienzle, Mannesmann Kienzle, VDO Mannersmann, VDO, SiemensVDO en Continental VDO.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen en ondersteunen met de ijkingen, reparatie en verbruiksmaterialen van oude analoge als de 1311 tachografen tot digitale 1381  tachografen. Als een van de enige werkplaatsen kunnen wij nog 1311 tachografen ijken en adapter/tandwielkastje maken.

Reparatie

ruil

ijking

HEK BV kan u helpen met de reparatie & ijking van uw tachograafinstallatie. Wij beschikken over een grote voorraad ruiltachografen van VDO, Stoneridge & Motometer.

Verbruiksmaterialen Verzegelmaterialen
Werkplaatsmaterialen
Tachograafschijvenel

1/11

Downloadproducten

Wij leveren downloadproducten voor  fleetowners, chauffeurs en werkplaatsen. Maar ook bijvoorbeeld de smartlink van VDO.

 

Verbruiksmaterialen voor werkplaatsen en fleetowners hebben wij een weekelijkse route in Twente om u te beleveren. Tevens kunnen wij u de materialen met onze pakketdienst bezorgen. Besteld u via www.tachoparts.nl dan verzenden wij GRATIS.

Training & ondersteuning

Indien u uw personeel wilt training of wilt laten trainen of informeren dan kunnen wij u daar bij helpen. Zowel voor de chauffeur, werkplaats als fleetowners kunnen wij trainingen organiseren.

 

Please reload

© 2016 Copyright HEK BV

© Copyrights HEK BV
  • Wix Facebook page
  • Twitter Classic
  • Wix Google+ page