Track & Trace (Ritregistratie)

 

Volgen

Meer inzicht in uw buitendienst? Altijd en overal controle over uw wagenpark? Deze oplossing van Accredis doet precies wat het belooft: u heeft altijd en overal een actueel overzicht van de status van al uw rijdend materieel. Zo komt u nooit meer voor verrassingen te staan!
 

  TRACK & TRACE

Registreren

Kilometerregistratie een tijdrovend karwei? Kans op een naheffing van de Belastingdienst? Er is een betaalbare en betrouwbare oplossing die u alles automatisch uit handen neemt. Vanaf nu worden alle ritgegevens en voertuigbewegingen bewaard en heeft u er overal inzage in! 100% fiscaal sluitend dankzij ons keurmerk.

  KILOMETERREGISTRATIE

Analyseren

Eenvoudig uw projecten, locaties en klanten beheren? Alle mogelijkheden tot groen en voordelig rijden benutten? Accredis biedt de oplossing om uw wagenpark optimaal en duurzaam te benutten. Eenvoudige ontsluiting van al uw waardevolle logistieke data, zo in uw broekzak!
 

  FLEETMANAGEMENT

Accredis: kies voor betrouwbaar.

Sinds 2001 marktleider in ritregistratie-oplossingen. Oprichter Branchevereniging en Keurmerk Ritregistratiesystemen. Innovatieve en gebruiksvriendelijke software - eenvoudige rapportages. Drie jaar garantie. De betaalbare partner in ritregistratie. Alle data op eigen hardware in datacenters op nederlands grondgebied.
 

  Voorzien van keurmerk
  Fiscaal archief 7 jaar
  3 jaar garantie
  Europese dekking

 

Accredis levert als marktleider sinds 2001 betrouwbare gps-oplossingen. Dat heeft ons het Keurmerk Ritregistratiesystemen opgeleverd en maakt ons een zeer gewaardeerd lid van de Branchevereniging. We beschikken over jarenlange gebundelde ervaring die we graag voor u inzetten voor het leveren van service op maat. Dat is namelijk waar u bij ons van uit kunt gaan. Betaalbare en moderne track-and-trace oplossingen die duizenden zakelijke rijders voor u reeds ervaren hebben.

 

  Werk en rijtijden
  Altijd en overal toegankelijk
  Bespaar brandstof
  Export naar Excel

 

ritregistratie