Over 5fleet

5Fleet is ritregistratie voor het wagenpark, en houd de locatie van uw waardevolle spullen bij, op één plaats!

Wanneer uw 5fleet voertuig unit is geïnstalleerd, zal de unit alle informatie verzamelen met betrekking tot het adres, gereden afstand, snelheid en hoe lang de motor heeft gedraaid. De overdracht van informatie naar de gebouw units is draadloos en volledig automatisch wanneer het voertuig terug bij het bedrijf komt. Met een persoonlijke login heeft u direct toegang tot alle informatie op de website van 5fleet. Simpel en eenvoudig in gebruik.

 

Voordelen van het systeem:

• Documentatie van start en stops met adres en tijd.
• Terug vinden werkmateriaal en waardevolle spullen.
• Optimaliseren van de vloot: complete gantt rapporten en gebruikers ratio (extra module)
• Compleet overzicht van de positie van werkmateriaal en waardevolle spullen.
• Geen software pakket nodig.
• Vast laag geprijsd abonnement - geen onverwachte kosten.

 

5Fleet is gebaseerd op innovatieve technologie, ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken.

 

Hoe werkt het?

Tijdens het gebruik, logt de GPS elke minuut de plaats, snelheid en de tijd van het voertuig. Zodra het voertuig terugkeert naar het bedrijf of thuis locatie worden deze gegevens via radiocommunicatie overgedragen aan een zogenaamde gebouwunit. Doordat er geen constante verbinding met een data netwerk is zijn de operationele kosten zeer laag.

 

Naast dit offline systeem, is het ook mogelijk om met een online systeem te werken. In de online versie zit een SIM-kaart ingebouwd die de data via het GSM netwerk overdraagt naar de server. Via een persoonlijke login krijgt u toegang tot de website waar u de ritverslagen kunt inzien en downloaden in Exel of PDF. U heeft geen dure software nodig, maar enkel een pc met internet.

Middels een uitbreiding krijgt u ook toegang tot de gantt-diagrammen en de gebruikerspercentages van uw vloot. Hierdoor krijgt u inzicht in het (privé)gebruik van uw vloot en kunt zien waar u kunt besparen. Daarnaast kunt u de rapportages gebruiken voor uw kilometerregistratie van de belastingdienst.

 

De tracking unit van het 5Fleet systeem is een kleine, batterij gevoegde unit, welke binnen een straal van 10 tot 200 meter wordt opgepikt door de GPS van de voertuigunits (zowel offline als online) en de gebouwunits. Deze tracker of het apparaat waar de tracker is ingebouwd registreert de tijd en laatst geziene locatie met adres op de kaart. Dit zal uw bedrijf helpen uw machines, gereedschappen generatoren etc. te monitoren. Hierdoor krijgt u een beter inzicht in uw asset management. Alle informatie over posities van de tracking units is in te zien via de persoonlijke 5Fleet management login pagina. Het aantal units dat te koppelen is aan het 5Fleet management account is onbeperkt.